Задържаха Арнолд Шварценегер на летището в Мюнхен.76-годишният актьор е бил

...
 
Задържаха Арнолд Шварценегер на летището в Мюнхен.76-годишният актьор е бил
Коментари Харесай

Часовник спря Терминаторът! Задържаха Арнолд Шварценегер на летището в Мюнхен

 

Задържаха Арнолд Шварценегер на летището в Мюнхен.76-годишният артист е бил спрян от митничари и разпитан, тъй като опитал да внесе в страната нерегистриран безценен часовник, който възнамерявал да продаде на търг, написа „ Билд “.

Актьорът, който има австрийско и американско поданство, е пътувал от Лос Анджелис за Австрия, където ще се организира благотворителен търг за климата.

Задържаха Арнолд Шварценегер

Бившият губернатор на Калифорния е носил първокласен часовник, създаден от швейцарската първокласна марка Audemars Piguet.

&

„ Започнахме наказателно произвеждане според данъчното законодателство. Часовникът е трябвало да бъде регистриран, защото е импорт “, съобщи представителят на митническата работа в Мюнхен Томас Майстер.

„ Ако стоките останат в Европейски Съюз, би трябвало да ги декларирате посредством митницата. Това важи за всички, без значение дали се споделят Шварценегер или Мюлер, Майер, Хубер “, сподели още той.

Актьорът е изчакал с митничарите, до момента в който багажът му бъде тестван. Оттам разясниха, че на него евентуално ще му бъде позволено да продължи пътуването си.

Шварценегер е прочут с влечението си към скъпи часовници.

Бившият бодибилдър има богата сбирка от часовници, в това число от Rolex и други първокласни марки.

През 1999 година пуска за обмен личния си часовник от лимитираната серия с Audemars Piguet. Моделът носи името му и от него са създадени единствено 1500 броя, които се продават за повече от 30 000 паунда.

Не е ясно кой часовник от сбирката му е бил арестуван от немските митничари.

И Арнолд Шварценегер влезе в клуба на оплакващите се от старостта, която ги спохожда.

По време на изявление в шоуто на Хауърд Стърн 76-годишният артист разкри, че се усеща като „ развалена стока “ и показа, че признаците на стареене са „ гадни “, написа „ Daily Mail “.

Шварценегер разкри, че се бори с това, което вижда в огледалото, откакто е прекарал по-голямата част от живота си в солидна форма като първенец по културизъм и екшън воин на Холивуд. Макар че седемкратният първенец на „ Мистър Олимпия “ знае, че множеството хора се сблъскват с една и съща рецесия на застаряващото тяло, той посочи, че множеството хора не знаят какво е чувството да преминеш от идеализираната физика на „ Супермен “ към средностатистически мъж.

Въпреки че звездата от „ Терминатор “ посочи, че наподобява по-добре от „ множеството “ хора на неговата възраст, той към момента не е удовлетворен. „ Когато бях по-млад, в никакъв случай не съм си мислил, че това би могло да се случи. “

Източник: 24 часа

Още вести четете в категория Живот.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР